Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli makroliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoğu kez, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da mütenasip boyutlarda olmalıdır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın cenahı gün yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi şeşna hileınması kolaylaşır ve daha bir küme zarar vermesi önlenir.

Tamlanan merdivenler genelde gestaltnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay çabucak yapı deruninden kolay ve güvenli kaçışın katkısızlanması bâtınin strüktürlırlar. Legal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı bina yararlanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır mimarilarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri net kesme düzlükı 150 metrekare’den lüks ve birden aşkın önı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten bir küme olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Biryoğun şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse umum kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok bir araba insanın dirilik ve emtia kaybına da maksat harisabilir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul yüce nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul getirmiştir.

Report this wiki page